my"Follower"

Monday, 1 August 2011

maaf kan aku!

maaf bebi elfi..sbb x dpt nak bukk pose ngan awk...xde jodoh...sok awk da nak balik sarawak dah..hmm...jage diri baek2 ok...seyes aku sedih sgt...menitis air mata aku utk puasa pertama nie..sunyi pun ade...hmmm..
better awk jgn kenal spe aku nie..cukup 5 bulan aku jage ko...sampai ko da pandai jalan..aku harap ko da besar nnt...jdi la org yg berguna..slamat menyambut ramadhan..utk awk muhammad alfian bin azhar halil ( bebi el'fi)
aku akan ttp rindu kan awk..!




kenapa aku bleh kenal awk..yaALLAH...ssh utk aku lupekan kan die...tp aku da nekad..aku terpaksa..buat antar awk balik sarawak..aku xnak ko membesar ngan aku..aku bukan AYAH awk..pegi la cari ayah awk yg sebenar...




aku bukan untuk kau bebi...tp aku happy bile kau ade disisi aku...aku mmg xnak jumpe ko dah..yaALLAH....jgn ketemukan aku dgn BEBI ELFI nie lagi..cukup setakat nie...

7 comments:

mr ringgo said...

wei tak paham sgt ar.... cube ko cite di jalan yang lurus... baru aku paham

kenape bby tue dgn ko
kenape nak hantar dia balik
pesal dia tinggal dgn ko
pesal dia nangis bile ko pegang dia
ko tak mandi ehh mase dukung dia?

MissF said...

nasihat aku. nak ada bebi duduk lama2 ngn ko, gi cari bini la derr. bt anak. br la bebi tu sentiasa ngn ko tnpa halangan.... kuikui

Belle Membebel said...

bapak budak ke. haha.

capiq xD said...

bapak angkat budak..hahaha

HasLynDa In The House said...

Rindunya aku n bebi elfi , tgk dia berlari, ketawa menjerit akibat dikejar oleh aku, letih gak nak jaga dia boleh tahan hyper aktif, but dia memang cute, boleh jadi anak angkat aku ni, mana nak berenggang n aku siap2 angkat tangan nak aku dukungkan, i miss bebi elfi

capiq xD said...

huhuh...ape boleh buat...die bukan spe2 pada kite..takpe la..ade rezeki kite jumpe aa die...hmmm..ikut kan xnak je jumpe..haihss...

sha my heart said...

memang ALLAH dah jadikan kita rasa sayang pada baby dan kanak2. =)

Pernah juga duduk lama dgn baby tapi akhirnya terpaksa berpisah. Sedih juga. teringat dia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...