my"Follower"

Thursday, 6 October 2011

To YPKE

Assalamualaikum wbt..


mcm bese la..aku BUBU...nak entri post bru la ape lgi..ekekeke..


Aku nak ucapkan terima kasih kat geng2 YPKE sbb menjayakan group tu..kalau x kerana kwn2 
aku semua..mesti x jdi group tuh..hehe!..target 200org jer..tp skrg lebih dah..n hope group tuh akan berkembang..kalau boleh nak ramai ahli yg join...group ni..sebab korunk mmg enjoy sgt2!..series beb..giler dibuatnyer..ahaks!..asyik enjoy jer kan..hahah!..
ERmm..Ape point aku yg sebenrnyer nak katekan..aku sudah leave group tuh..even aku yg tubuh kan..aku rase nak menyepi sekejap la..kdg2 leh jdi stress kepala otak aku nih...tah la..mcm2 yg bermaen dlm kepala otak aku nie...jadi..aku nak rest dlu ..bile sampai mse neyr aku join balik..klu panjang umur..ok geng?..korunk mcm adik beradik..kite satu family..laen2 sedara je...hik3..kalau aku ade buat salah ke ape ker..ngan korunk..tacing ke..aku mmg mcm nie..kdg2 bergurau x bertempat..spe2 yg kenal aku taw la..aku nie mcm ner..ok guys~
just KEEP IT UP dgn group YPKE!..


UNTUK KORANG YG BELOM JOIN YPKE! ..KLIK SINI --------->YPKE


SEKIAN TERIMA KASIH - MAJU LA SUKAN UNTUK NEGARA -PEACEE YOO!

8 comments:

aydah ahmad said...

YPKE . kemsalam kat dorank sumee ehh . memang happy jee korang2 kat sane :)

bubu laa said...

semua rindu awk...=.=

RinsyaRyc said...

YPKE- kim salam dengan korang suma gak.. hehehe.. len kali aku join lagi. tunggu bubu ajak..

EeMy-g0od-go0d said...

smue syg bubu :(

Rien Rose said...

rien pon leave gak.. :/

Eyda Syahida said...

abam besar takde... nak leave jugaklaa.. hurmmm =(

miera-in said...

npe men leave2 nii..take care k huhu

I do I need Iman said...

pakcik. bubu. ne mawarku wada tau. dah fllow ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...