my"Follower"

Sunday, 16 October 2011

just remind you all

Sape2 yg xkenal aku lgi..suke ati korunk la nak kenal aku mcm ne pun ok..xsalah pun...
Tapi biar la ngn cara yg betol...kalau korunk nak ikhlas ke x kawan ngan aku..aku xkisah la..
bukan sbb nyer aku RETIS! OoOo...watever la kan~..aku nie friendly,dengan semua org aku berkawan..xkira la dr segi ape pun..umur ke..agama ape ke..kaum ape ke..clear?..semua org aku layan sama rata..klu korunk terasa aku nie xadil ke ape ker..just remind me..and kalau ko rase aku nie terlampau rapat layan korang ke..terlebih over ke ape..terus terang aku ckp..aku bukan nyer nak lebih dr itu...aku ade perasaan,,korang pun ade..so lu org pikir la sendiri"
Lately aku ade dgr mcm2 la org ckp pasal aku...1 je aku nak bg taw...even aku nie cepat rapat ngan spe2 pun...xsemestinyer...aku nie..akan layan die jer..seriously...but KAWAN..i have so many kawan2 la kan...just kwn ngan aku...utk ape pun aku tataw..yg ikhlas tuh xper la..yg xikhlas pun xper la..aku x kisah pun..sbb KAWAN2 nie mmg mcm2 jenis..berpura2 berkawan pun ade,kawan utk amek kesempatan pun ade,kwn mkn kawan pun ade,..tp aku xnak citer byk laa..aku kisah la..korunk nak ckp pe aku nie ape ker..watever u want to say..yg penting aku berkawan ngan korang nie utk tambah kan kenalan aku..utk bkwn dgn aku...aku xperlu la nak hipokrit ke ape ngan korunk kan..paham2 jer laa..because i know..im nothings than you all~and i know..kite masing2 ade keistimewaan tersendiri..aku x menafikan itu..(hal masing2)..xkisah la pun..lepas nie...korunk nak berkawan aku sebulan je ker..seminggu jer ker...bru kenal sehari je ker..xkisah..aku ttp ngan pendirian aku~..aku paling x suke memilih kwn..ngan semua org aku berlaku adil...kalau korang pasan aku close ngan spe2...die la kwn aku yg ikhlas berkwn..xpernah lupe kawan..cara berkawan mcm ne..btol ke cara nyer semua..aku xnak bermusuh2 dgn kwn2..itu bukan diri aku..yg sebenrnyer..melaenkan org tu yg da xnak layan aku da...:D..tp aku xkan anggap die musuh aku..manusian semua sama level..cume kite kat dunia nie..semua bermegah2 dgn ape yg kite ade..gune kan ape yg kite ade...tp bukan dgn niat hati yg suci~..so..dgn spe aku rapat pun lepas nie..aku xnak korunk ckp pape kat aku..dgn kwn2 korunk nk citer ke ape..tu hak korang ok..
aku penah ckp sebelom nie..xde spe yg boleh phm aku..melaenkan kwn2 aku yg betol kenal aku..aku nie mcm ner...one more things:jangan cepat suke aku..kalau korang tgk aku pada paras rupe..korang akan menyesal...itu utk yg nak kwn ngan aku xikhlas..ok?..:

"sorry la kalau aku ade buat korang tersinggung ke ape ngan statement x bleh blah aku nie~
just want remind u about my self yg sebenar.."

YANG PENTING KITE ENJOY! MAJU LA SUKAN UNTUK NEGARA!






12 comments:

miera-in said...

yang penting hati yg ikhlas utk berkwn..klo rupa paras ok..tu bonus je..sume sme level kt dunia ni..kan bubu kan..chill :)

AcidFlynN Wraith said...

banyak2 bersabar. macam2 orang, macam2 ragam

Eyda Syahida said...

one more things:jangan cepat suke aku..kalau korang tgk aku pada paras rupe..korang akan menyesal...itu utk yg nak kwn ngan aku xikhlas..ok?..:

untunglahh ramai orang minat! hahaha

<--- ikhlas kawan ngn bubu, okbai. hiks! :D

EeMy-g0od-go0d said...

bubu tomey ! haha.. wekk2..
touching2 plak nye entry.. hehe

#ankmu krim salam

Leods said...

I want to be your friend a little bit more...a little bit more....a little bit, a little bit MOre !! Yeaahh !! Cheers ^^

bubu laa said...

thanks la korunk..sebb memahami diriku yg lemah ini ..sob..sob..sob.. ;(

kim heeruul said...

mcm tersentap je..siapa yg buat tersentap nie.kasi tahu gua.biar gua debik itu budak..

teyhasahaje a.k.a NURUL said...

TENKS TAG ACU..hopoes persahabatan ni kekal lak eks....biar pi owg nak ckp apa pon ..muke buke tetap RETIS hohoho :P

Maya Lisa said...

alalallalalala ~~


sori lah lame tak datang sini !


maya kawan bubu ikhlas tau. ecece !
siyes siyes ~

psst : doakan maya cemerlang untuk exam 2 minggu lagi ye....

bubu laa said...

kim : aku ok jer..lau de sentap pun..xgune pun kan..hik3!...hehe..thanks!

acu : muke buke?..apekah?..jgn la retis sgt..lau retis...sy xpandang da korunk nie semua..huahauah!

maya : quack3!...oke..buu doakan semoga berjaya exam n sukses dlm hidup~

sha my heart said...

Adat la bila retis, ramai yg suka dan tangkap centan. Haha~

Aku suka kawan dengan ko sebab aku boleh layan kepala gila aku. Bila aku berkenalan dengan ko, aku rasa kembali ke zaman muda belia yang aku mana aku ramai kawan2 kepala gila (gila2) yg dah lama aku tinggalkan.

Nak 'suka' kat ko? Tak mungkin la.

Hope ur friendship will last till end =)

RinsyaRyc said...

jangan cepat suke aku..kalau korang tgk aku pada paras rupe..korang akan menyesal...

(yg ni kite sma... hehe)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...