my"Follower"

Thursday, 27 October 2011

HaPpY FriDaY (stolly molly)

Assalamualaikum wbt..

Rasa da lame aku x updates bloG bercerita :)..
Rindu plak nak bercerita kat sini..takpe..sorg2 pon layan..just buat diary utk aku je..takpe kan..
hehe..
Aku nak crita ttg seseorang yang aku stalk  huuu! sorry sbb x crita kat kwn2 yang laen..rse nyer xperlu 
kot..hehe..aku pun xberapa nak igt..da bpe lame aku kenal die?hmm..rase nye masa tgh bulan 8..time tu puasa..
Pada awal2 aku kenal dia tu..ok la..pastu mcm bese la kan..bile da kanal kat Facebook ni..makin lama makin rapat..dgn semua org pon mcm tuh..cuma aku lebih kan dia sikit la..tp dalam ramai kwn2 baru aku,jujur aku cakap sampai skrg dia still close dgn aku..yang aku x cakap lah x close..tp kureng x mcm dia..die pun da mcm stalk aku jgak(perasan nya aku)hehe..
Sejujur aku nak bagi tau ada la sikit perasaan aku tu kat dia..tp aku nak heboh2 pun xperlu la kot..
Sbb xmungkin perasaan dia sama mcm yg aku rasa..huhu..
Kadang2 jeles aku sampai xmenentu..ermm...tah la pasal apa..hak3!..kami je yang tau pasal apa..huhu..
Aku cuba buat yang terbaek utk dia..tp..sampai bila pun aku tak tau..kekuatan aku bukan pada tu sebenarnya..aku mmg FAILED kalau dlm bab2 nie...yang korang kene tau..Hope kepada sesape yg ade hati kat aku yang bukan retis nie..hehehe..dengan aku korang jgn mengharap pape dari segi harta aku rupa aku..atau segala2 nya pasal aku..sebelom nie aku pernah cerita ttg aku kat sini -->check it back<--





Continue balik cerita pasal secret admired aku tu..hak3!..LAtely kami mcm ada prob..tak tau mana silap nya apa..Maybe jgak dr kesilapan aku sendiri..bru aku sedar yg bukan nya sapa2 pada dia lagi..and maybe jgak disebabkan miss communication kot..hmm..aku cuba kawal semula emosi..ego..aku just harap dari dia..yang dia akan happy selalu..and want to say sorry to her..apa2 sja yg da berlaku sebelom nie..




Sekian sampai disini dulu episod kami..and wait the next episode!

p/s : Actually..mmg da lame aku nak stoly molly pasal ni..cuma belom ada masa yang seuai..:D

sincerely-muhd syafiq 

4 comments:

Leods said...

Nice story of ya ! mo kenal...ble ke lalala :-D

miss kinah said...

wah... cintan cintun...
ape2 pun gud dgn sape awak bersam :)

wink2

Eyda Syahida said...

untunglahhh~~

RinsyaRyc said...

<----jeles. kbai~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...