my"Follower"

Tuesday, 4 October 2011

Aku Sangat Stress!!!

Assalamualaikum Wbt..


Entri baru aku kali nie..aku nak cer..ckit psl 1hari ape yg da berlaku pada diri ku yg sengal nie!..ahaks!...ekceli. aku tak bpe nak sehat sgt semlm..aku rse sbb kerja aku terlalu byk..sampai kan mase rehat aku xcukup..So..smlm boss aku bg la keje kat aku..soh gi site..untuk incharge contractor..dgn nak demam aku ok jer la..o.t kot..bab2 cari duet lebih tu makanan aku..xpikir dah kesihatan aku..start kol 10 mlm smlm..oke la..xde laa nak stress sgt kan..contractor pun layan aku baek..siap belanje aku McD!! ..hahah!..makin lame..aku da rse kureng..dsbbkan...kerja pun makin rumit aku tgk..sehingga kan..aku kne tolong dorg..perghh!..aku x berkira..aku tolong jer la..ade jer part2 yg nak installed mendalah haram tu x betol..agagagag!...(CUT CITER)..kol 6pagi..bru sampai opis..tido..kol 7 aku bgn..mandi2...sempat aku jenguk YPKE!!!  ..post pape yg ptt kan..<---(pesal tulisan laen je nie!...grrr!)
then..breakfast jap..standard ..aku akan amek sandwishes ..hik3!..
bla..bla..bla..kol8:30 pagi..aku gerak gi site balik...sampai2 sana je..aku da hangin...tp hati aku..cool lagi..
dengan contractor men letak equipment yg bahaya merata2...leh bahaya kan org awam..grrr!..KREN plak..dorg
lupa ke ape..x adjust balik dorg punya ape tah yg panjang2 tuh..<--(nak cer bende tuh pun xtaw sgt..abai kan!..)
dorg sampai...aku nak sound jer bangla2 nepal2..ikut kan..aku leh jer nak denda dorg..(paw duet)..mmg dlm undang2 mcm tuh...aku bg la muka..kesian plak kan!..aku bukan suke makan PAW..suke dorg!..oke..xper2...
dorg kerja la mcm bese...aku pulak sebok ngan report tuk kerja tuh..amek gambar2 semua laa..amek gamba sendiri pun ade..muahhaha!...
da naek matahari ats kepala tgh hari td..dorg da start nak buat hal...tah2 ape2 yg dorg buat..sampai 10x da ajar pun xreti gak..<--(seb bek paham dorg nie org asing..ekekek)
kalau da naek kepala jgak...ade la makan dia nnt....memang dorg buat gak..perangai..buat kerja sambil lewa..sampai ade org awam terkene besi kat bahu die..hampir2 kene kepala..aku xleh duk diam..
aku sound dorg semua..termasuk la boss2 dorg..agagagaga!...aku cakap jgn buat tuh..die buat jgak ..yg dorg ptt buat..xbuat plak..dapat la MAKAN DIA!!..abes semua aku terajang mende2 yg ade kat aku..ahaha!..aku xtaw kenapa masa tuh KEPALA ANGIN AKU SAMPAI..adehhhh!!...mmg demmm! betol aaa ari nie!..tp jap je aku hangin tuh..huhu!.bru laa semua pekeja buat kerja btol2..sampai boss dorg nak kasi aku duet tuh..utk ape pun aku tataw la..aku xnak amik..aku ckp simpan je la u punya duet tuk..kasi makan u punya pekerja..bla..bla..bla.. sampai la kol 7 tadi..
aku sampai kat opis..chill jap...mandi2...bru dapat rehat..dengan mata lebam da mcm zombie da pun..mmg penat giler ya'rabi badan aku nie..otak kusut masai nyer dgn migrain lagi,demam.....mmg tension sgt hari ni '(


..tuh jer la citer aku...hahaha!


mesti bosan kan..xde kene mengene ngan korunk..tp aku luahkan perasaan jer dlm blog~..eheheh!

3 comments:

Eyda Syahida said...

mane gambar? ckp nk post kt blog? lalalalala~ :P

MissF said...

toink! toink!

miera-in said...

alololo..cian bubu kite ni..bwk2 menyelam sg klo terasa nk mmbara k..ahakk
ambik pic sndiri tu mmg wajib tue..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...