my"Follower"

Monday, 26 September 2011

APA KORANG TAW PASAL "YPKE"?

Assalamualaikum w.b.t semua blogger2 dan rakan2 (^_^)


Aku nak ucap kan terima kasih kat korunk yg mana da join group YPKE ..teharu gak la kerana ade 
yang support group aku..sebenarnyer..aku buat group xder niat ape2 ..sejujur hati aku la..aku xde nak name ke ape..tp aku create group YKKE ilham tu dtg dari kwn2 aku sendiri...nak taw YPKE tu ape?...YANG PENTING KITA ENJOY!,,,ngee!,..kwn2 aku asyik dok nak enjoy jer...haa!..aku tubuh la kan group nih!..pada mule neyr x meriah mne..mmg aku budget..group YPKE ni akan sunyi..sbb xde follower...cewahhh! (da mcm blog pulak)..bhahaha!..tp leh plak meriah..skrg nih..group YPKE nie bru lgi..xramai mne pon...tp aku harap..korunk dpt suppot group YPKE nie...xde pape yg menarik...tp sekadar utk tambah kenalan di laman MUKABUKU ..
hope korunk happy la ngan group YPKE nie..terima kasih pada yg da join!! thanks sgt2 korunk! sayang giler korunk!...ape kate mereka yg da join tu?...
"LU PIKIR LA SENDIRI" ENJOY!!!  ^_^




DP GROUP Y.P.K.E


P/S : sori buruk kan?..ehehe!

12 comments:

Eyda Syahida said...

go go YPKE!!!

yang penting kita eMjoy!! ;)

Aesya Zealous said...

enjoy!!!!

acai apex said...

go go go jgn x go..ak support dr belakang..hahahaha

EeMy-g0od-go0d said...

god job malaysian boy :)

Rien Rose said...

yam pemtim ktem emjoyyyyy ^^

acai apex said...

yg penting kita emjoy!!!!tp solat 2 jgn lupe k..hahahaa

miera-in said...

kite mmg enjoy..hihi
sume sporting..like3

thetingtong said...

lebih mesra dipanggil group typo, enjoy!

sha my heart said...

Best jugak masuk group tu walaupun kite tak aktif mana tapi budak2 YPKE tak sombong.
Paling best boleh buat kepala merapu dalam tu.Hahaha~

capiq xD said...

thanks pada semua yg komen kat sni..terharu nyer aku..ahaks!...EMJOY!!! ^^

teyhasahaje a.k.a NURUL said...

YANG PENTING KITA EMJOY !
!!! laaa..bukan ENJOY cik FACEBOOK oii haha

siti nor atika ruslan said...

enjoylh sgt..hu2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...