my"Follower"

Tuesday, 23 August 2011

LUAHAN HATI AKU HARI RAYA ;(

Berapa hari lgi dah nak raye...tp x terasa kemeriahan hari raya tuh..;(...tak tau kenapa...jgn ckp sbb aku x puasa ek...walaupun ade tggl..xbyk pun..<----jujur nie..ahaha!..nak balik kampung..jauh sgt..da bpe tahun x balik kampung nunnn jauh disana...rindu plak sedara2 kat sna...plan tahun nie nak beraya kat perak kot..insyaALLAH..kalau xder halangan..aku akan beraya disana..persoalannyer...kampung siapa?..tettttttt...ahaks...biarlah rahsia..
malam2...da x mcm dulu..dlu..slalu sgt bunyik mercun depan umah aku..skrg..ape pun tarak..ade pun ckit2 jer..
tp mmg la...dalam bpe thn aku x lik..thn nie aku sepi jer rse..event ade kwn2 yg xbalik kg..maybe aku terasa rindu kan perayaan aidilfitri yg da lame berlalu..huk3..duet raya plak..aku yg kne bgi..hihihi..dlu..perghhh...dtg umah org x kenall..dgn harapan dpt duet raya..ahaks..skrg..jgn harap..klu ade pun x byk..syukur la kalau dpt..ngah terdesak lagi nie..ngan bonus aku pun x tentu lagi dapat..agagagaga..tension2..
nak shopping pun x der makne bg aku thn nie..agak sesak skit..byk lagi duit utk kegunaan bende lain..hihi..
tp baju raya mau kasi beli jgak..asyik sme jer thn2 lepas...bosan aa...
walapun aku terasa sunyik raya nie..ade gak yg buat aku rase happy...haha..sbb raya jatuh pada hari kemerdekaan tau..1st time dpt rase mcm tu...and plan aku nak redah negeri2 dari selatan ke utara untuk beraya umah kwn2 yg laen..ade beran ka?..kalau jdi la..hope jdi la..xD

tu jer la kot..tak tau nak citer pe da...ngah bosan sebenrnyer nie..hehe!..
24august2011 pukui 4:50pgi waktu ku bersahur aku meluahkan perasaan..muahhahaha..

aku dendangkan lagu dri upi ipin utk diri sendiri sempena hari raya yg bakal menjelang xlame lagi nie..

aku akan update blog nie seterus nyer selepas raya nnt..salammmm~

dari aku "selamat hari raya aidilfitri dan selamat menyambut kemerdekaan yg ke?.."

bubu86

9 comments:

MissF said...

aloh siannn kesunyian ek... xpe, bln ry mmg bln utk insan2 sepi sbb tu la terciptanya lgu Sepasang Kurung Biru, Dari Jauh Ku Pohon Ampun, Dendang Perantau & etc2 lgu yg bt org nangis mraung2.. kah3

slmt hari raya. maaf ats segala slh silap. menci ah klu rpt sgt org ni, msti ada je ayt yg menyakitkan hati. eh kte rpt ke? tettt...

syAzAnA said...

selamat hari rayaa! jangan sesedih okayyy!


#14 Wordless Wednesday!

tomatokering :) said...

alooo shiann .. camat hari raya !!^^

comel lagu . haha

capiq xD said...

tomato basah xde ker?...

sha my heart said...

jgn sedih2.
meh beraya dgn kite kat kg. hehe~

capiq xD said...

fira: nak kate kite x rapat ek...ouhh...tape2..majokk aa canie...haha...raya aku mai kg ang...ahaks

syaz: slamat ari raya jgak...sedih wooo...da la xlik kg..;(

sha: hahaha...kg awk kat mne?..dpt wet raya x?

HasLynDa In The House said...

sabaq k sayang, nanti kalau rajin raya ke 3 or 4 ajak wan datang umah hunny k miss u jgn sedih2

capiq xD said...

hunny....im waiting u!...till i meet u again...rindu sesgt nie..;(..sori xdpt shopping sme2

Liyana said...

berikan ku cinta!~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...